Szívszorító dolgot árult el édesanyjáról Nagy Bogi

Nagy Bogi
Vágólapra másolva!
Nagy Bogi nemrég ünnepelte a 22. születésnapját. A jeles alakalomból kifolyólag a közösségi oldalán egy szívszorító hírt osztott meg, melyről még soha nem beszélt.
Vágólapra másolva!

Nagy Bogi Az ének iskolája harmadik évadában bukkant fel, aki a TV2 műsorában akkor még csak 13 éves kislány volt. A Csináljuk a fesztivált! fiatal sztárja tudta, hogy hozzá akar menni párjához, a nála hét évvel idősebb Marcihoz, az esküvőre pedig tavaly ősszel került sor.

Az énekesnő fiatalon ment férjhez, és a családalapítás is a tervei közt szerepel.

"Mielőtt összekötöttük az életünket, rengeteget beszélgettünk. Rólunk, a kapcsolatunkról, mindent kielemeztünk. A férjem és az én szüleim is közel harminc éve élnek boldog házasságban, jó minta van előttünk, ezt is szem előtt tartottuk. Úgy gondoltuk, talán nekünk is sikerülhet. 

Szeretnék fiatalon anyuka lenni, de azért ezzel még várnék egy kicsit, huszonegy évesen túlságosan fiatalnak gondolom magam. 

Egyelőre szeretnék a karrieremmel foglalkozni, továbbtanulni" - mesélte korábban.

Az énekesnő április 22-én ünnepelte a 22. születésnapját. A jeles alkalomból egy szívszorító bejegyzést osztott meg az Instagram-történetében, melyből az is kiderült, hogy édesanyja majdnem meghalt.

"A szülinapom nem csak rólam szól. Nem egyszerűen jöttem a világra. 

Szülés közben komplikáció adódott, ami majdnem anyukám életébe került.

Talán ezért is alakult ki köztünk egy olyan kötelék, ami semmihez sem hasonlítható. Így 22 évvel később hálás vagyok, hogy egészségben és szeretetben élünk. Anya ez a mi napunk" - idézte szavait a Bors.

A TV2 egykori sztárja tavaly elárulta, hogy korábban kövérnek gondolta magát, testképzavarral és ezzel összefüggésben evészavarral küzdött, rendszeresen hánytatta magát.

"Az énekesnő végül túljutott ezen az időszakon, és ma már másoknak is szívesen ad tanácsot. "Az első és legfontosabb, hogy belásd a problémát. Én több hónapig hánytattam magam minden »bűnös« kaja után. Nekem sokat segített, hogy beszélhettem róla a szüleimmel, utána pedig szakemberhez fordultam. Nem ciki segítséget kérni... sőt" - mesélte Nagy Bogi, aki mostanában egyre több merészebb, szexi fotóval lepi meg a követőit, és nem fél megválni a ruháitól sem.