A Házasság első látásra sztárja megrázó kijelentést tett a szakításáról - videó

Dávid Petra, Kabai András, Házasság első látásra
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja ordítva küldte haza a feleségét a lakásából, majd több vita után végleg szakítottak.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, a Házasság első látásra hétfői adásában folytatódott Petra és Andris drámája, most azonban minden eddiginél durvább volt a vitájuk: a férfi szidta a feleségét, majd ordítva kidobta a lakásából, ami a házasságuk végét is jelentette.

Petra úgy érzi, hogy a kapcsolatuk egy ponton kisiklott, amit már nem lehet helyrehozni, Andris pedig az érzi, hogy komoly gondok vannak a feleségével, ráadásul a történeteket szerinte nem úgy adja elő a lány, ahogy azok valójában megtörténtek.

"Egy ember vagyok, aki reálisan néz rád, reálisan nézek azokra a helyzetekre, amiket kezelsz. Teljesen ellentétben vagy önmagaddal! 

Azért fogod most gyorsan összepakolni a cuccaidat, abba pakolod őket, amibe akarod, de innen menj el! 

- mondta idegesen Andris.

A pár szakított, sőt az ara még a WC-n is lehúzta a jegygyűrűjét.

Az utolsó közös vacsorán mindenki meglepetésére külön jelentek meg, Andris pedig az asztalnál részletesen elmesélte hogyan romlott meg a házasságuk.

"Voltunk a pszichológusoknál, és igazából már annyira elmérgesedett kettőnk között a kapcsolat, amit egyébként a pszichológusok is mondtak, hogy verbálisan bántottuk egymást. Ezek a bántások nem fejből jöttek, hanem zsigerből. Lett volna egy közös programunk, illetve kaptunk videót is a legjobb pillanataikról. 

Ez a film is azt erősítette meg bennem, hogy minket nem egymásnak teremtett az ég.

Mivel már annyira elmérgesedett kettőnk között ez az egész, hogy én ezt nem is tudtam volna ezt másképp kezelni. Úgy láttam, hogy mind a kettőnknek az lesz a legjobb, hogyha távol tartjuk egymástól magunkat. 

Lezártam ezt a kapcsolatot, amivel tulajdonképpen ő is egyetértett.

Azt mondta, hogy benne is megfogalmazódtak már ezek a gondolatok. 

Ettől függetlenül nem zártuk le túl szépen, mert összevesztünk.

Nagyon rosszul indult a mi kapcsolatunk, mert látszott az, hogy közöttünk nagyon nehéz lesz ez a kapcsolat, nem érzek felé semmilyen vonzalmat. Nyilván mondtam indulatból dolgokat, de ez is csak megerősítette, hogy ennek a kapcsolatnak már hamarabb tudni kellett volna, hogy hol a vége, nem kellett volna eddig várni - fejtette ki a TV2 műsorában.