Így ismerte meg a férjét a 21 éves Nagy Bogi

Nagy Bogi
Vágólapra másolva!
A Csináljuk a fesztivált! fiatal sztárja, zsűritagja, Nagy Bogi még csak 21 éves, de tudta, hogy hozzá akar menni párjához, a nála hét évvel idősebb Marcihoz. Az esküvő megvolt, most pedig a kapcsolat kezdetéről beszélt az énekesnő.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő fiatalon ment férjhez, és a családalapítás is a tervei közt szerepel. "Rám írt az Instagramon, ami nagyon gáz volt, mert annyit írt: 'Szia!' Ilyen sziát naponta több százat kapok, de valamiért visszaírtam. Én is csak ennyit: 'Szia, Marci!', amire azt válaszolta: 'Jó a hangod, tetszenek a dalaid'. Ez volt az a pont, amiből rájöttem, ez a fiú biztosan nem ismeri a dalaimat, egyet sem hallott közülük. Nem is válaszoltam rá, de később kaptam Marcitól egy újabb üzenetet: 'Ugye, ez nagyon rossz kezdés volt?', mire azt válaszoltam, nagyon, és ezzel feloldottam minden feszkót. Így kezdődött...

– mesélte Bogi, aki egyáltalán nem érzi úgy, hogy túl korai lett volna az esküvő.

Forrás: Nagy Bogi/Instagram

"Mielőtt összekötöttük az életünket, rengeteget beszélgettünk. Rólunk, a kapcsolatunkról, mindent kielemeztünk. A férjem és az én szüleim is közel harminc éve élnek boldog házasságban, jó minta van előttünk, ezt is szem előtt tartottuk. Úgy gondoltuk, talán nekünk is sikerülhet" - tette hozzá.

"Szeretnék fiatalon anyuka lenni, de azért ezzel még várnék egy kicsit, huszonegy évesen túlságosan fiatalnak gondolom magam. Egyelőre szeretnék a karrieremmel foglalkozni, továbbtanulni" - árulta el a Bestnek.