Elmondta a Nagy Ő elhagyott szeretője, mi volt a gond köztük

bachelor
Vágólapra másolva!
A férfiak mindig is odavoltak értem, a kisugárzásom lehengerelte őket - mondta Bettina.
Vágólapra másolva!

Hosszú hetek ismerkedése és egy sor randevú után sikerült párt választania Jákob Zoltánnak, aki még az utolsó pillanatban is segítséget kért a döntéshez, ugyanis nehezen tudott választani a versenyben maradt Nati és Betti közt.

Végül Hajnal Bettinára esett a választása, de a kapcsolat meglehetősen rövidre sikerült, már nincsenek is együtt. A milliárdos így pár nélkül töltötte a karácsonyt, a volt feleségénél ünnepelt, aki a Maldív-szigetekre is elkísérte az új párjával.

Betti "nyert" a Nagy Ő-ben, de nem lettek egy pár Jákob Zoltánnal tv2

Betti most arról beszélt, hogy mindig dolgozott, soha nem akart egy férfit csak a pénze miatt. Jákobot kedvelte, de nem jött össze egy rendes kapcsolat, és tudja is az okát. "Egyszerűen nem tudtuk összeegyeztetni a dolgainkat és az a nyomás is rajtunk volt, hogy mindenki ismer minket és azt várja tőlünk, hogy gyorsan alakuljon közöttünk kapcsolat... Megmondom őszintén, a férfiak mindig is odavoltak értem, a kisugárzásom lehengerelte őket. Amióta viszont nemrég sikerült 15 kilótól megszabadulnom és ismertebb lettem,

Egyelőre azonban nem szeretnék ismerkedni, a Zolival történtek után még nem érzem erre késznek magam, és egyébként is vannak fontosabb dolgok az életemben. Szeretnék még 10 kilót leadni, költözni és új projekteket elindítani" - mondta a Blikknek.