Fantasztikus helyen, bikiniben látható az Exatlon szépsége

Tóth Janka
Vágólapra másolva!
Bangkokban szilveszterezett, emlékezetes marad számára.
Vágólapra másolva!

Tóth Jankát a 2021-es Exatlonban ismerhette meg a TV2 nézője, rokonszenves, ügyes játékos volt, sorra hozta a pontokat a Bajnokoknak, de egy titokzatos betegség miatt feladni kényszerült a sportrealityt. Hogy mi történt pontosan, nem árulta el a produkció. „Még nem százszázalékos az egészégi állapotom. Sajnálom, hogy így alakult, minden nap próbálok pozitív lenni, hogy gyógyuljak" – ezzel kezdte az interjút Tóth Janka pár nappal kiesése után. Rengeteget tanult a műsorban, a küzdés, a versenyzés, a mindennapos harc és a sok új élmény marad meg benne.

„Olyan szituációkat hozott a műsor... amikor tényleg semmi erőnk nem volt, akkor is olyan erők jöttek elő, amit nem tapasztaltam korábban. Büszke vagyok magamra, hogy így tudtam teljesíteni. Szeret és önzetlenség volt a csapatban" – mesélte akkor.

Tóth Janka tv2

A negyedik évadra visszatért. "Most, hogy hivatalosan is véget ért az All Star évad, gondoltam megosztom veletek az érzéseimet. Eszméletlenül hálás vagyok azért, hogy újra részt vehettem egy felejthetetlen kalandban. Nem titkoltam, hogy nyerni szerettem volna, viszont egyáltalán nem vagyok csalódott. Az Exatlon nem csak a győzelemről szól. Aki élsportot űz, az pontosan tudja, hogy mekkora ajándék az , hogy mindennap versenyezhet.

Igaz voltak nehézségek (betegség, a sok esés, bölcsességfog műtét stb..) És azok a bizonyos párbajok, amivel magamat is megleptem, hogy mire vagyok képes.... Ezek mellett olyan embereket ismerhettem meg, akiket a barátaimnak/ családomnak hívhatok. Lehet, hogy nem én emeltem a trófeát a magasba, viszont amit hazahoztam magammal, azt a sok pozitív dolgot, azok mindennél értékesebbek számomra. Gondolok itt a szeretetre, hálára, alázatra, kitartásra, önbizalomra, szorgalomra, küzdésre" - írta akkor.

Tóth Janka azóta sokat utazott, nemrég volt Máltán, Pisában, Koppenhágában, Barcelonában, újabb képe pedig Bangkokban készült szilveszterkor, méghozzá egy toronyház tetején, egy medencében.