A TikTok mentette meg az életét egy kisgyerekes anyának, akit MMA harcos férje brutálisan megvert

Vágólapra másolva!
A közösségi média szerepe egyre inkább befolyásoló tényezővé válik mindennapjainkban. Sokszor jelenthet veszélyforrást, hiszen mindent ezen osztunk meg - aktuális programunkat, tartózkodási helyünket, terveinket. Azonban vannak különleges esetek, amikor ezek a túlzott információk megmenthetik az életünket.
Vágólapra másolva!

A 34 éves Bekah Smith igazi krimi rajongó - imádja a szörnyű, sokkoló történeteket és TikTok csatornáján megannyi kegyetlen történetet osztott meg rajongótáborával. Egy idő után azonban ezek a történetek hozták meg neki a fájdalmas és egyben sokkoló felismerést is. 

2020 decemberében a 23 éves MMA harcos, Karl Draper beköltözött hozzá liverpool-i otthonába. Eleinte fel sem tűntek neki a kontroll és nárcisztikus személyiségzavar tünetei, de az által vázolt történetek lassan ráébresztették a kegyetlen valóságra. Bekah elmondta, hogy Draper megakadályozta, hogy kimozduljon, figyelte a közösségi médiáját, és 2021 áprilisában még a kiskutyáját is addig rugdosta, amíg az "fájdalmában felsikoltott". 

Figyelte a közösségi médiámat, és nem engedte, hogy posztoljak dolgokat. Mindenkitől elszigetelt és megakadályozta, hogy kimozduljak.

A dolgok akkor váltottak át fizikai bántalmazásba, amikor 2022 elején teherbe esett, Draper pedig azzal vádolta meg, hogy megcsalja, és addig fojtogatta, amíg azt hitte, elvetél.

Röviddel a szülés után ismét megtámadta, azzal fenyegette a nőt, hogy hullaházban végzi és olyan erővel lökte el, hogy a császármetszés helye felszakadt. Bekah azt állította, hogy a TikTok-fiókja "megmentette" az "életét", hozzátéve: 

Mindig is kerültem a családon belüli erőszakról szóló történeteket - azt hiszem, mélyen legbelül tudtam, hogy azért, mert én is benne voltam. De a videók készítése tényleg önbizalmat adott nekem, hogy megvizsgáljam a saját kapcsolatomat.


A közösségi médiában való jelenléte adta meg neki a bátorságot, hogy a bántalmazásról készült videókkal és felvételekkel felfegyverkezve jelentse Draper bántalmazásait a rendőrségen.

@itzbekahsmithnew JUSTICE AT LAST. KARL DRAPER sentenced to 2 years in prison. I am posting this status for no other reason other than awareness as I have been silenced during the court process and have heard so much speculation, rumours and untruths. I would now like to share my story. Karl Anthony Draper pled guilty to various counts of domestic violence against me from 2020 until 2023. 5 counts of ABH and 1 count of coercive control. Including attacks by strangulation when I was pregnant, splitting my caesarean scar open shortly after the birth of our son. Black, eye bite marks. Yes the full three years, not ‘just the once’, ‘before the baby’, ‘in the old house’, - no it was various sustained assaults, before, during pregnancy and after birth in presence of our child, in the old house and new house. But if it had of just been the once, it would be one time too many. I was in a relationship with this man from December 2020 until June 2023 however he kept me emotionally hostage until September 2023 by constant threats to take his own life to the point I had no choice but to report this as a concern for his safety. I did not ‘grass’ on him. Plus the fact that everyone knows it’s NOT grassing when it comes to nonces and women beaters. They’re in a league of their own. #domesticabuseawareness #dvsurvivor #endviolenceagainstwomen ♬ original sound - Bekah Smith

Karl Anthony Draper 2024 februárjában a liverpooli bíróságon bűnösnek vallotta magát öt rendbeli erőszakos testi sértés és egy rendbeli kényszerítő irányítás vádjában. A Liverpool Crown Court 2024 márciusában két év börtönbüntetést szabott ki rá, és ötéves távoltartási végzést kapott, amely megtiltotta neki, hogy kapcsolatba lépjen a nővel. 

Forrás: DailyStar