Nőket fogva tartó piros autós férfi tartja rettegésben az újbudaiakat

Újbuda, nyílt levél, plakát, bűnözés, prostitúció
Vágólapra másolva!
Nyílt levéllel szólítják meg Újbuda polgármesterét, amit plakát formájában, egy fára szögeztek fel – vette észre egy fővárosi érdekességeket megörökítő Facebook csoportban a Metropol. Rögtön a megszólítás után azt írja a plakát készítője: „ELÉG VOLT!”
Vágólapra másolva!

„A kerületben egy bűnöző, strici, rabszolgatartó ólálkodik” - írják a levélben, majd utána egy kép következik, amin egy piros autó látható, alatt egy link, amin a plakát szövege szerint egy 60 év feletti férfi látható egy autóban, ami nem azonos a fentebb bemutatott piros kocsival - írja a Metropol.

Azt írja a levél szerzője, hogy az idős férfi szerinte abból él, hogy a környéken idős nőket tart fogva, koldultatja, valamint prostitúcióra kényszeríti őket,

utóbbihoz a környező zöldövezet cserjéi biztosítják a helyszínt.

Újbuda, nyílt levél, plakát, bűnözés, prostitúció
Fotó: Facebook, Metropol

A korábban bemutatott piros autóról azt írja, a férfi abban ülve szokott újságot olvasni Kelenföldön és Őrmezőn, illetve a Bikás park metrómegálló környékén található köztéri padokon is.

A felhívás célja, hogy a személyleírás alapján börtönbe kerüljön férfi. „Aki megfelelő bizonyítékot tud szolgáltatni, ami alapján börtönbe juthat a korosodó strici, annak nem kevesebb, mint 100 ezer forint üti a markát!” - írták a nyílt levélben.

Ehhez nem kell mást tenni, mint az említett bizonyítékot elküldeni a ne.legyen.prostitucio.ujbudan@gmail.com címre.