Egymást szidja Pogány Judit és Koltai Róbert

Koltai Róbert, Pogány Judit, montázs
Vágólapra másolva!
Az egykor népszerű színészházaspár, Pogány Judit és Koltai Róbert feltehetően nem a legszebben vált el egymástól. Ez az ő dolguk természetesen, de láthatóan mindezt a nyilvánossággal is meg akarják osztani.
Vágólapra másolva!

Először Pogány Judit - akivel egy podcastműsor készített kedveskedő interjút, lévén a nemzet színészének választották - szidta volt férjét. Hogy elvette tőle az álmát. Így:

A válasz sem maradt el.

Koltai Róbert a mostani feleségével (vagy élettársával) a budaörsi tévé egyik műsorában szerepelt. A műsorvezető ugyanis - az ATV beszámolója szerint - ezt kérdezte az asszonytól:

„Hallottál te valaha bárkit is rosszat mondani a Robiról?"

Mire Koltai Róbert párja ezt mondta: „Juj, ebbe bele se menjünk most, mert éppen tegnap, de ebbe bele se menjünk most." Nem sokkal később viszont hozzátette: „Az, aki róla negatívat mondott, és egyébként elindított egy hatalmas cunamit, arra ő soha egy rossz hangot nem szólt, soha."

Mármint Pogány Juditra nem mondott semmit Koltai. Legalábbis eddig. Mert a következő megjegyzését nehéz nem annak értelmezni, ami: a volt feleség meglehetősen egyértelmű bírálata. A nyilvánosság előtt.

Koltai Róbert pedig így folytatta: „Ez a magánéletnek a mély bugyra."

Pogány Judit egyébként a podcastműsorban Koltai Róberttel való megismerkedésébe is belecsempészett némi méltatlankodást.

Mindez csak azért érdekes, mert művészszínházakban (is) szereplő színészeknél ritka, hogy a nyilvánosság elé viszik magánéleti vitáikat.